Фактори природоохоронної діяльності у прикордонному суспільно-територіальному комплексі - Бояр, Андрій Олексійович; Boiar, Andrii O. (Волинський державний університет ім. Лесі Українки, 2001)
Виділяються і розкриваються фактори природоохоронної діяльності у прикордонному регіоні. Здійснюється їх систематизація.
Keywords: природоохоронна діяльність; охорона навколишнього природного середовища; прикордонний регіон; фактор