Вступ до фаху - Фатенок-Ткачук, Алла Олександрівна; Сафарова, Анна Таджидінівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
Конспект лекцій містить теоретичні аспекти згідно тематики курсу, що відповідає силабусу освітнього компонента «Вступ до фаху». Рекомендовано здобувачам денної та заочної форми здобуття освіти у напрямках обліку та фінансів з метою засвоєння теоретичних основ та отримання практичних навичок та soft skills зі спеціальності «Облік і оподаткування».
Keywords: Фахівці спеціальності "Облік і оподаткування"; ОПП Облік і оподаткування; ОПП Цифровий облік та консалтинг; професійні компетенції; загальні та спеціальні компетенції; навчальний план; індивідуальна освітня траєкторія; болонський процес; система оцінювання; можливості розвитку; безпека праці; професійна етика; 657.1:336.221(07)