Реалії управління ризиками підприємницької діяльності - Плотнікова, М.; Рубан, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено реалії управління ризиками підприємницької діяльності
Keywords: ризик; підприємницька діяльність