Історія образотворчого мистецтва. Курсова робота : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Лесик-Бондарук, Оксана Олександрівна; Lesyk-Bondaruk, Oksana O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Видання передбачає повне висвітлення робочої програми з курсової роботи з історії образотворчого мистецтва з урахуванням визначення мети та завдань курсової роботи, висвітлення етапів її написання та захисту, завдань для самостійної роботи, аналізу вимог до оцінювання роботи студентів, а також визначення методичного забезпечення та рекомендованої літератури при написанні та захисті курсової роботи. Рекомендовано студентам 3 курсу галузі знань Мистецтво, напряму підготовки Образотворче мистецтво.
Keywords: Історія образотворчого мистецтва; Курсова робота; Наукове дослідження; Наукова новизна