Біологія людини : зошит для практичних та лабораторних занять для студентів напряму «Психологія» - Поручинський, Андрій Іванович; Поручинська, Тетяна Федорівна; Poruchynskyi, Andrii I.; Poruchynska, Tetiana F. (Cхідноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
До методичних рекомендацій включені практичні та лабораторні заняття, які передбачені навчальною програмою курсу «Біологія людини» для студентів денної форми навчання спеціальності "Психологія" та «Практична психологія». У рекомендаціях міститься коротка теоретична інформація, методика виконання практичних та лабораторних завдань, питання для обговорення, список рекомендованої літератури. Вони сформовані у формі робочого зошита, що полегшує роботу студента на занятті. Видання розраховане для студентів спеціальності «Психологія» та «Практична психологія», а також може бути корисним усім, хто цікавиться біологією людини.
Keywords: Робочий зошит; Біологія людини; Workbook; Physiology