Основні напрямки удосконалення фахового рівня з питань фармацевтичної косметології - Климишина, Світлана Олександрівна; Сметаніна, Катерина Іванівна (НФаУ, 2017)
Сучасний фармацевтичний ринок постійно оновлюється. Вагому частку при цьому складають лікарські косметичні засоби (ЛКЗ), більш відомі як космецевтики. Розширення знань провізорів з питань технології їх виготовлення, стандартизації, сертифікації, обігу, тощо можна розглядати як спосіб удосконалення фахового рівня спеціалістів фармації
Keywords: фармація; космецевтика; компетенції; фах