БЕРАСЦЕЙСКА-ПІНСКІ ДЬІЯЛЕКТНЬІ АРЕАЛ - Клімчук, Ф.; Klimchuk, F. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Стаття присвячена аналізові берестейських та пінських говірок (південь і центр Брестської області Республіки Білорусь). Визначено основний ареал поширення цих говірок і периферійні групи The article is devoted to the analysis of Brest and Pinsk regions' patois (South and centre of the Brest region of Belarus republic). The main area of patois spreading and its peripheral groups were defined.
Brest-Pinsk dialect area
Keywords: Берестейсько-пінське Полісся; ареал; периферія; Brest-Pinsk Polissya; area; perifery