Обізнаність що до профілактики ожиріння як фактора ризику повторного інфаркту міокарда в резидуальний період захворювання - Сітовський, Андрій Миколайович; Андрійчук, Ольга Ярославівна (Національний університет «Запорізька політехніка», 2021)
Виявлено низьку обізнаність пацієнтів що до належних показників ваги тіла. Лише 29,5 % пацієнтів, з числа тих хто оцінив свою вагу як нормальну, дали об’єктивну оцінку. Решта 70,5 % пацієнтів, з числа тих хто оцінив свою вагу як нормальну, мають надмірну вагу тіла та ожиріння за показниками ІМТ. Необхідна розробка інформаційного контенту, що до формування системи знань факторів ризику (зокрема ожиріння) як предиктора повторного інфаркту міокарда.
Keywords: прихильність; ожиріння; інфаркт; 616.127-005.8