Аналіз соціальних страхів в контексті онто- та філогенезу - Дурманенко, Олександр Олександрович; Дурманенко, Александр Александрович; Durmanenko, Oleksandr O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті проаналізовано феномен сучасних соціальних ризиків та страхів як відповідників певному стану суспільного розвитку. The article deals with the phenomenon of modern social fears and risks as a compliance with certain state of the social development.
Social Fears Analysis in the Context of Onto- and Phylogenesis
Keywords: соціальна структура; страхи; ризики; онтогенез; філогенез; структурування; social structure; fears; risks; ontogenesis; phylogenesis; structuration