Формування свідомої дисципліни у підлітків у процесі фізичного виховання - Савчук, Анастасія Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У магістерському досілідженні обґрунтувано доцільність застосування методики виховання свідомої дисципліни підлітків в освітньому процесі фізичного виховання, визначено мотиваційно-ціннісну сферу підлітків; вивчено стан і причини недисциплінованості підлітків; досліджено методику виховання дисциплінованості учнів засобами фізичного виховання.
Keywords: підлітки; свідома дисципліна; фізичне виховання; дисциплінованість; освітній процесс