Лінгвокраїнознавство країн основної мови : програма нормативної навчальної дисципліни - Василенко, Ольга Вікторівна; Vasylenko, Olha V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Програма навчальної дисципліни "Лінгвокраїнознавство країн основної мови" складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалавр, спеціальності 035 Філологія (Мова і література (англійська)). Переклад/Прикладна лінгвістика.
Keywords: історія країн основної мови; політичний устрій країн основної мови; географічне положення країн основної мови; британські лінгвістичні реалії; американські лінгвістичні реалії