Відпрацювання аперкоту в процесі підготовки боксера в професійному боксі. - Вихор, В. І.; Vihor, V. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано теоретичні викладки та практичний досвід відпрацювання аперкоту (удара знизу) в професійному боксі. In the article theoretical expositions and practical experience of working off an upper-cut (to the blow from below) are analysed in the professional boxing.
Working off Upper-Cut is in the Process of Preparation of Boxer in Professional Boxing.
Keywords: аперкот; сила удару; скачок; перемога; upper-cut; force of blow; gallops; victory