Зарубіжний досвід формування мереж трансферу технологій - Буняк, Надія Михайлівна; Buniak, Nadiia M. (My University, 2013)
Досліджено зарубіжний досвід створення мереж трансферу технологій.
Keywords: трансфер технологій; США; Японія; Швейцарія