Теорія соціального управління: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Коленда, Наталія Вікторівна; Kolenda, Natalia V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є система наукових методів управління соціальною системою. Міждисциплінарні зв’язки: «Основи менеджменту», «Менеджмент», «Основи економічної теорії», «Історія економічних вчень». Програма навчальної дисципліни складається з таких змістових модулів: Змістовий модуль І. Теорія та історія соціального управління Змістовий модуль ІІ. Система соціального управління
Робоча програма навчальної дисципліни «Теорія соціального управління» для студентів галузі знань 0306 «Менеджмент та адміністрування» напряму підготовки 6.030301 «Менеджмент»
Keywords: соціальне управління