Народні художні промисли Полісся як елемент етнотуризму (на прикладі ОТГ Волинської області) - Антипюк, Олена Володимирівна; Качаровський, Роман Євгенович; Чир, Надія Вікторівна; Карпюк, Зоя Костянтинівна; Єрко, Ірина Володимирівна (Регіональний центр народного мистецтва «Гуцульська Ґражда», 2019)
Здійснено аналіз та оцінку територіального поширення та спеціалізації осередків народних промислів Полісся у розрізі ОТГ Волинської області. Визначено важливість і пріоритетні напрями актуалізації потенціалу художніх промислів у підвищенні конкурентоспроможності регіону на ринку туристичних послуг
Keywords: народні художні промисли; осередки народних промислів; етнотуризм; об’єднані територіальні громади; Волинська область