Соціально-педагогічна робота в закладах освіти : методичні рекомендації щодо виконання практичних робіт та самостійної роботи студентів - Бєлкіна-Ковальчук, Олена Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
На основі узагальнення результатів соціально-педагогічних досліджень і передового соціально-педагогічного досвіду розроблено методичні рекомендації «Соціально-педагогічна робота в закладах освіти» підготовки бакалавра галузі знань 23 «Соціальна робота» спеціальності 231 «Соціальна робота» за освітньо-професійною програмою «Соціальна педагогіка, соціально-виховна робота». Рекомендовано здобувачам освіти 3 курсу спеціальності 231 Соціальна робота освітньо-професійної програми «Соціальна педагогіка, соціально-виховна робота».
Keywords: Соціальний педагог; соціально-педагогічна робота; заклади освіти; 373.035:364]:37.018.5(072)