Маргінальна особистість як виклик інформаційному суспільству - Кошелюк, Олена Василівна; Kosheliuk, Olena V. (Маріупольський державний університет, 2012)
Стаття пропонує до роздумів над актуальними питаннями співіснування маргінальних особистостей та інформаційного суспільства. Автор намагається описати маргіналізацію через сьогочасні комунікативні маркери.
Keywords: комунікація; маргінальна особистість; інформаційне суспільство; глобалізація; маргінальне світовідчуття