Особливості управління маркетинговою діяльністю підприємства - Буняк, Надія Михайлівна; Лопачук, Яна Русланівна (Хмельницький національний університет, 2025)
Досліджено особливості управління маркетинговою діяльністю підприємства. Обґрунтовано, що в умовах мінливого зовнішнього середовища ефективне управління маркетинговою діяльністю підприємства є запорукою його успішного розвитку, оскільки сприяє адаптації до змін ринкового середовища, дозволяє оптимізувати маркетингові зусилля, підвищити рівень задоволеності споживачів і зміцнити конкурентну позицію на ринку
Keywords: маркетинг; маркетингова діяльність; управління маркетинговою діяльністю