Економіко-математичні методи і моделі - Грудзевич, Юлія Ігорівна; Скорук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Конспект лекцій містить теоретичний матеріал, приклади розв’язування практичних завдань, короткий термінологічний словник та рекомендовану літературу
Keywords: оптимізаційна модель; економетрична модель; задача лінійного програмування; транспортна задача; теорія ігор; 519.863(075.8)