«Вигравають веселкою» барви поезії Олександра Рисака (збірка «Сьома нота печалі») - Радько, Антоніна; Rad’ko, Antonina (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
У статті проаналізовано збірку О. Рисака "Сьома нота печалі", увагу звернено на колористику в його поезіях, що є доречним і вагомим елементом художньої системи, і, разом з іншими засобами вираження індивідуальної чуттєвості, створює цілісне враження від яскравої картини чи образу. Having made the analysis we paid attention on colouring in his poetry "Seventh Note of Grief" which is a timely and important element of art system and, together with other means of expression of individual sensitivity creates entirely impression of image bright picture.
"They Play Like a Rainbow" Olexander Rysak's Colours of Poetry (Book "Seventh Note of Grief")
Keywords: поезії; колір; барва; символ; семантика; мистецтво; poems; color; symbol; semantics; arts