Формування інклюзивної компетентності студентів в інформаційно-освітньому середовищі ЗВО - Іванашко, Оксана Євгенівна (My University, 2024)
Підготовка кваліфікованих кадрів для інклюзивної освіти є пріоритетним напрямом, а наявні на сучасному етапі розвитку психологічної теорії та практики тенденції, пов’язані з необхідністю ширшого включення людей з обмеженими можливостями здоров’я в соціум, актуалізують проблему формування інклюзивної компетентності.
Keywords: інклюзивна компетентність; студенти