Комунікативний психоаналіз як медіатехнологія - Кошелюк, Олена Василівна; Kosheliuk, Olena V. (Класичний приватний університет, 2013)
Стаття розкриває особливості використання концептологічної сфери комунікативного психоаналізу для вивчення мас-медійних процесів. Ідеться про важливість несвідомої комунікації, інтерпретаційні можливості інформаційних повідомлень, засоби та способи психокомунікаційного впливу на цільову аудиторію. The article is devoted to particularities of using the concepological sphere of communicative psychoanalysis for learning mass media processes. It is about importance of the unconscious communication, interpretation facilities of the messages, means and methods of psychocommunicative influence on the audience.
The communicative psychoanalysis as mediatechnology
Keywords: комунікативний психоаналіз; психічна комунікація; несвідоме; архетип; тріґер; communicative psychoanalysis; psychic communication; unconscious; archetype; trigger