Психологія інвалідності: системний підхід до осіб з порушеннями розвитку - Грицюк, Ірина Михайлівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У навчальному посібнику представлені питання що стосуються розгляду теоретичних та практичних питань системного підходу до розуміння психологічного супроводу осіб з порушеннями розвитку та різними формами неповносправності. Представлена загальна інформація, що стосується різноманітних порушень. Та визначено основні терапевтичні та психокорекційні методи в роботі з неповносправними особами. До кожного розділу є завдання для самоконтролю. Даний навчальний посібник може бути використаний психологами, практичними психологами та студентами, які вивчають дану галузь знань.
Keywords: інвалідність; порушення розвитку; 59.9:005.942]:316.6]-056.26/.3(075)