Індивідуальні завдання з диференціальної геометрії - Ілляшенко, Валентина Яківна; Illiashenko, Valentyna Ya. (My University, 2013)
Індивідуальні завдання з диференціальної геометрії та топології для студентів ІІ курсу спеціальності "математика" (І і ІІ семестри). The individual tasks of differential geometry and topology for the second year students of specialty "Mathematics" (first and second semesters).
Individual tasks of differential geometry
Ілляшенко Валентина Яківна - кандидат фізико-математичних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: диференціальна геометрія; ІНДЗ; differential geometry; individual tasks