Лабораторний практикум з дисципліни «Алгоритми та структури даних» для студентів спеціальності 014 Середня освіта. Інформатика - Гришанович, Тетяна Олександрівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2021)
Лабораторний практикум містить інструкції до виконання лабораторних робіт із дисципліни «Алгоритми та структури даних». Для кожної роботи наведено тему та мету, на прикладі продемонстровано хід її виконання, наведено зразки вхідних/вихідних даних. Читачу запропоновано перелік джерел до кожної із робіт, аби він міг не тільки здійснити підготовку до виконання, але й поглиблено розглянути тему. Практикум також містить ряд завдань для індивідуального виконання, які не мають прив’язки до мови програмування і можуть бути запрограмовані із використанням засобів довільних мов. Лабораторний практикум призначений для здобувачів першого (бакалаврського) ступеня, що навчаються за спеціальністю 014 Середня освіта. Інформатик
Keywords: алгоритми; структури даних; цілочисельна арифметика; вхідні дані; лабораторна робота; сортування; 004.421:004.422.63(076)