Психологія маркетингу, реклами та ПР - Мітлош Антоніна Василівна (Східноєвропейський національний університету імені Лесі Українки, 2019)
Силабус передбачає ознайомлення студентів з проблематикою, яка буде вивчатись під час курсу "Психологія маркетингу, реклами та ПР". Дисципліна пропонується як вибіркова для студентів 3-го курсу. Одним із завдань курсу є ознайомлення студентів як теоретичними знаннями, так і практичними навичками е сфері психології масових комунікацій (реклами, ПР, маркетинг). Силабус програми розроблений відповідно до Стандарту вищої освіти України. Навчальний курс складається з двох модулів. Силабус містить тематичний план навчальної дисципліни, питання для самостійної підтотовки, опис системи оцінювання, список літератури, питання до іспиту. Для студентів, викладачів.
Keywords: психологія масових комунікацій; психологія реклами; психологія ПР; психологія маркетингу