Складники сценічного образу: мистецтво гриму та маска - Натанчук, Людмила Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
В методичних рекомендаціях «Складники сценічного образу: мистецтво гриму та маска» визначені засоби творення художнього образу, що сприяє глибокому і яскравому розкриттю внутрішніх якостей за допомогою зовнішнього вираження. Визначені етапи роботи у створенні сценічного образу. Видання буде корисним для викладачів акторської майстерності, керівників театральних гуртків.
Keywords: сценічний образ; мистецтво гриму; маска; 792.024(072)