Прийняття управлінських рішень на підприємстві - Московчук, Руслан Меланович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі викладено теоретико-методичні основи процесу прийняття управлінських рішень на підприємстві. Визначено сутність та особливості процесу прийняття управлінських рішень. Охарактеризовано методичні підходи до аналізу складових та оцінки ефективності процесу прийняття управлінських рішень. Здійснено аналіз основних показників діяльності ************, проведено оцінку ефективності процесу прийняття управлінських рішень на ********. Виявлено проблеми та розроблено систему прийняття управлінських рішень на * .
Keywords: управлінське рішення; прийняття рішення; управління