Основи економічних теорій: методичні вказівки до практичних занять - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Методичні вказівки розроблені з метою надання допомоги студентам в організації роботи по підготовці до практичних занять. Вони містять перелік питань, які виносяться на практичні заняття, ключові терміни кожної теми, питання для самоконтролю, питання для підсумкового контролю та список рекомендованої літератури.
Рекомендовано студентам 3 курсу неекономічних спеціальностей (6.020105 – «Документознавство та інформаційна діяльність», 6.020100 – «Музейна справа і охорона пам’яток історії та культури», 6.040300 – «Політологія», 6.030300 – «Історія») денної форми навчання.
Keywords: основи економічних теорій