Основи ділового спілкування та переклад - Крисанова, Тетяна Анатоліївна; Krysanova T. A. (Волинський нац. ун-т імені Лесі Українки, 2010)
Навчально-методична розробка призначена для студентів 5-го курсу факультету романо-германської філології освітньо-кваліфікаційного рівня «Магістр» та містить відомості про структуру залікового кредиту, тематичний план змістового модуля, критерії оцінювання знань студентів, обов’язкову та додаткову літературу. Навчально-методична розробка пропонує теми та завдання семінарських завдань, самостійної та індивідуальної роботи, а також дидактичні матеріали. Перевірити набуті знання з навчальної дисципліни допоможуть запропоновані в розробці питання для самоконтролю, питання для контролю, а також зразки тестових завдань.
Keywords: ділове спілкування; business communication; діловий лист; business letter; переклад; translation