Методичні вказівки до проходження навчальної практики з фаховим спрямуванням - Черчик, Лариса Миколаївна; Буняк, Надія Михайлівна; Волинець, Ірина Григорівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Викладено завдання, зміст, структуру звіту, основні позиції щодо організації та керівництва, етапи проходження навчальної практики з фаховим спрямуванням; вимоги до оформлення та захисту звіту.
Рекомендовано здобувачам 2 курсу, спеціальності 073 Менеджмент, освітньо-професійної програми Менеджмент
Keywords: навчальна практика з фаховим спрямуванням