Порівняльна характеристика фізичного розвитку молодших школярів залежно від місця проживання - Трофим’як, Юрій; Дмитроца, Олена; Швайко, Світлана; Trofymiak, Yurii; Dmytrotsa, Olena; Shvayko, Svitlana (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Вивчено особливості фізичного розвитку школярів молодшого шкільного віку, які проживають у міській та сільській місцевостях. У результаті дослідження встановлено, що показники фізичного розвитку молодших школярів відповідали середньому рівню; серед обстежуваних із сільської місцевості найчастіше трапляються випадки з нормативними або підвищеними показниками рівня фізичного розвитку. The studied features of physical development in schoolchildren of primary school age living in urban and rural areas. The study found that indicators of physical development of Junior schoolchildren corresponded to the average level, among the surveyed rural areas to a greater extent meet the case of normative or elevated level of physical development.
Сomparative Characteristics of Physical Development of Junior Schoolchildren, Depending on Your Place of Residence
Keywords: фізичний розвиток; молодший шкільний вік; антропометричний показник; місце проживання; physical development; primary school age; anthropometric index; place of residence