Фізика з основами астрономії - Кевшин, Андрій Григорович; Галян, Володимир Володимирович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Дане навчальне видання містить лекції, у яких у доступній формі викладені фізичні основи механіки, молекулярної фізики і термодинаміки, електромагнетизму, оптики, атомної та ядерної фізики, базові поняття астрономії.
Навчально-методичне видання відповідає чинним навчальним програм підготовки й рекомендовано студентам спеціальностей 014 – Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), 091 Біологія.
Keywords: Механіка; молекулярна фізика; електрика; оптика; атомна і ядерна фізика; астрономія; 539.2