Кримінальні правопорушення в місцях позбавлення волі: кримінологічна характеристика причин та умов вчинення - Зарадюк, Зоряна Валентинівна (My University, 2025)
Кримінальні правопорушення у місцях позбавлення волі є однією із важливих проблем усієї пенітенціарної системи та впливає на безпеку як засуджених, так і персоналу. Перебуваючи в закритому середовищі ув’язнені часто стикаються з насильством, корупцією, порушенням режиму утримання та ін. В тезах висвітлено основні причини та умови вчинення кримінальних правопорушень у місцях позбавлення волі.
Keywords: кримінальні правопорушення в місцях позбавлення волі; кримінологічна характеристика