Дослідження у селі Рованці на Волині - Златогорський, Олексій Євгенович; Верба, Тарас; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Verba, Taras (Інститут археології НАН України, 2015)
У статті подано результати дослідження середньовічного могильника у с.Рованці 2014 р.
Keywords: Волинь; Рованці; поховання; дірхеми