Самоменеджмент: методичні вказівки до проведення практичних занять - Милько, Інна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні вказівки до проведення практичних занять містять структуру освітнього компонента, теми практичних занять, питання до обговорення, практичні завдання. Рекомендовано здобувачам вищої освіти 2 і 3 курсів спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форми здобуття вищої освіти.
Keywords: самоменеджмент; 339.97:005(072)