ПЕРЕДДИПЛОМНА НАУКОВО-ДОСЛІДНА ПРАКТИКА: силабус - Гошовська, Дарія Тарасівна; Іванашко, Оксана Євгеніївна (My University, 2021)
Переддипломна науково-дослідна практика є завершальним етапом практичної підготовки випускників факультету психології до роботи на посаді викладача психології ЗВО, відповідно до професійної кваліфікації: Психолог. Викладач психології. Фахівець з навчання та розвитку.
Переддипломна науково-дослідна практика студентів ступеня вищої освіти магістра проводиться в умовах безпосередньої науково-дослідної роботи у закладах вищої та середньої освіти, інших установах за згодою (чи замовленням на проведення дослідження) стейкхолдерів з метою закріплення теоретичних знань, отриманих студентами за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь, формування фахової компетентності та практичного досвіду науково-дослідницької діяльності.
Keywords: діагностика, інтерпретація рзультатів дослідження; факторний аналіз, кореляційний аналіз