Щоденник навчальної педагогічної практики в 3-4 класах НУШ - Вітюк, Валентина Володимирівна; Кашуб'як, Ірина Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичний посібник укладено відповідно до силабусу освітнього компонента «Навчальна педагогічна практика в 3-4 класах НУШ». У щоденнику окреслено мету та завдання навчальної педагогічної практики в 3-4 класах НУШ, визначено етапи проходження практики і систему оцінювання результатів практики, розміщено перелік рекомендованих літературних джерел, подано методичні рекомендації здобувачам вищої освіти щодо спостереження уроків та проведення фрагментів занять. У виданні опубліковано розпорядження про направлення здобувачів освіти на практику, систематизовано матеріали навчальної педагогічної практики в 3-4 класах НУШ (щоденний план роботи, схеми для спостереження та аналізу ранкових зустрічей, уроків, рефлексії здобувача освіти-практиканта), узагальнено звітну документацію.
Методичний посібник адресовано здобувачам освіти ІІ курсу, першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, спеціальності 013 Початкова освіта, денної форми здобуття освіти та керівникам педагогічної практики.
Keywords: початкова освіта; навчальна педагогічна практика; щоденник практики; 378.147.091.33-027.22:37