Фінанси : методичні рекомендації для вивчення курсу - Івашко, Олена Анатоліївна; Ivashko, O. A. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У методичних рекомендаціях подано перелік питань для підготовки до практичних занять з дисципліни «Фінанси» для студентів напряму підготовки «Фінанси та кредит». Методичні рекомендації розроблені відповідно до вимог стандартів вищої освіти з підготовки фахівців із метою надання допомоги у вивченні курсу та формування у студентів системи знань, необхідних для розуміння механізмів функціонування фінансової системи держави в умовах глобалізації. Рекомендовано для студентів Інституту економіки та менеджменту денної та заочної форм навчання.
Keywords: фінанси; теорія фінансів