Образ Тараса Шевченка в усній творчості та художній літературі - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки; Бібліотека, 2014)
Подано бібліографічну інформацію про висвітлення образу Тараса Шевченка в усній творчості та в художній літературі. Рекомендовано книги, статті у продовжуваних, періодичних та неперіодичних виданнях. Підбір матеріалів завершено у квітні 2014 р.
Keywords: бібліографічні видання; Шевченко Т. Г.; 83.3(4УКР)я