Теоретичні та прикладні аспекти вивчення мови - Межов, Олександр Григорович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Посібник містить методичні рекомендації для самостійного вивчення тем дисципліни, питання для обговорення на практичних заняттях, рекомендовану для опрацювання літературу, питання й завдання для самоперевірки, які дадуть змогу студентам закріпити найважливіші теоретичні питання курсу, допо¬можуть їм виробити й удосконалити фахові компетентності.Подано також алгоритми різних видів лінгвіс¬тич¬ного аналізу, терміноло¬гічні словники, питання для підсумкового контролю, список основної та додаткової літера¬тури до курсу, інтернет-ресурси. Навчально-методичне видання слугува¬тиме в організації практичних занять, самос-тійної та індивідуальної роботимагістрів спеціальності 014 «Середня освіта»освітньої програми«Українська мова та література. Світова література», а також здобувачів вищої освіти інших спеціальностей, які пізна¬ють сучасні напрями лінгвістики й лінгводидактичні засади навчання мови.
Keywords: 811.161.2:001.8