Музей книги у м. Луцьку: створення та діяльність - Надольська, Валентина Василівна (Вежа-Друк, 2024)
У статті висвітлено процеси формування Музею книги у м. Луцьку, концепцію створення установи, охарактеризовано його фондову збірку та експозицію. Проаналізовано основні напрями діяльності музею.
Keywords: Музей книги; Луцьк; Державний історико-культурний заповідник у м. Луцьку; книжкова колекція; стародруки