Екаунтинг і бізнес-діагностика - Сак, Тетяна Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Курс лекцій призначено для формування у здобувачів освіти системи знань про закономірності проведення бізнес-діагностики підприємства в сучасних умовах господарювання. Видання включає теоретичний огляд тем освітнього компненту, рекомендовану літературу, використанані джерела.Рекомендовано студентам 2 курсу галузі знань 07 «Управління і адміністрування» спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітнього рівня «бакалавр».
Keywords: Бізнес-діагностика; екаунтинг; аналіз; діагностика; 65.012.12 (075.8):657.62