Загальна психологія. Мотивація та емоції - Кихтюк, Оксана Василівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Програма курсу передбачає розвиток спеціальних навичок розуміння емоційної та вольової активності людини, її „сили волі” та самоініціації вольового зусилля. Вивчення курсу повинно допомогти студенту опанувати форми практичної роботи щодо розвитку мотивації досягнення, відчуття особистісної причинності, збільшення мотиву прагнення до успіху та вироблення вміння керувати власними емоціями та поведінкою.
Keywords: загальна психологія; психологія; мотивація; емоції; регулятивна сфера особистості