Підготовка до іспитів з теорії та практики перекладу - Черняк, Оксана Павлівна; Круглій, Олена Ростиславівна (My University, 2023)
Навчально-методичне видання підготовлено з метою систематизації й удосконалення знань здобувачів освітнього рівня бакалавр закладів вищої освіти при підготовці до державної атестації з Теорії та практики перекладу. Видання складається з семи п’яти розділів, три з яких містять тестові завдання для систематизації теоретичних знань та практичних навичок, здобутих під час вивчення ОК Теорія та практики перекладу. Два розділи містять тексти суспільно-політичного спрямування для перекладу з української мови на англійську і навпаки. Призначено для студентів освітнього рівня бакалавр факультету міжнародних відносин, а також усіх здобувачів освіти, які прагнуть узагальнити свої знання з Теорії та практики перекладу.
Keywords: 811.111’25(075.8)