Стан та стратегія розвитку регіонального ринку праці - Колосок, Андрій Мирославович; Kolosok, Andrii M.; Павлов, Володимир Іванович; Pavlov, Volodymyr I. (Луцький державний технічний університет, 2002)
У статті розкрито стан та динаміку основних соціально-економічних показників, що характеризують ринок праці у Волинській області.
Keywords: ринок праці; labor market