Образ сучасного фахівця в контексті соціальних орієнтирів - Грицюк, Ірина Михайлівна; Hrytsiuk, Iryna M. (Харківський національний педагогічний університет ім. Г. С. Сковороди, 2014)
В даній статті проаналізовано таку психологічну характеристику фахівця, що сприятиме успішному його функціонуванню, це ― спрямованість особистості. Зокрема, коли мова йде про роботу у сфері діяльності «людина-людина», визначальним критерієм є соціальна спрямованість професіонала. This article examines a professional psychological characteristics that contribute to the success of its operation, it is – oriented individual. In particular, when it comes to work in the field of "people-person" decisive criterion is the social orientation of a pro-fessional.
Odern image expert in the social landmark
Keywords: соціономічна діяльність; спрямованість; соціальна спрямованість; мотиви; social orientation; professional orientation; motives