Особливості шлюбно-сімейних стосунків у залежності від подружнього стажу: діагностика та консультування - Магдисюк, Людмила Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У монографічному дослідженні аналізується психологія сучасної сім’ї в умовах глобалізації суспільних відносин. Значна увага зосе-реджується на аналізі труднощів, з якими стикається подружжя, про-понується підбір діагностичних методик для виявлення порушень у функціонуванні сім’ї на різних стадіях її життєдіяльності. Дається ґрунтовний теоретичний і практичний аналіз психоконсультативної допомоги при порушенні партнерської взаємодії. Для практичних психологів, соціальних педагогів, викладачів вищих навчальних закладів, студентів, усіх, хто працює у сфері сімейної психо-логії чи цікавиться особливостями побудови гармонійних подружніх взаємин.
Keywords: консультативна робота з сім’єю; проблема впливу соціальних мереж на взаємини у подружній парі; діагностика подружніх стосунків; 316.6:316.362.7+159.9:005.942