Сучасні інформаційні та комунікаційні технології в професійній діяльності - Шматковська, Тетяна Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Подано конспект лекцій з дисципліни «Сучасні інформаційні та комунікаційні технології в професійній діяльності». Рекомендовано для здобувачів освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 071 «Облік та оподаткування» та інших економічних спеціальностей, практикуючих керівників підприємницьких формувань, керівників та головних фахівців відповідних структурних підрозділів, співробітників профільних наукових, навчально-наукових установ та науководослідних інститутів тощо.
Keywords: інформаційні системи; інформаційні технології; сучасні інформаційно-комунікаційні технології; 004(075.8)