Костусяк Наталія Миколаївна : біобібліогр. покажч. - Сидорук, Інна Петрівна; Костусяк, Наталія Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Біобібліографічний покажчик підготовлено до ювілею доктора філологічних наук, професора кафедри української мови Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки – Наталії Миколаївни Костусяк. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1992 до 2018 рр., а також біографічний нарис. Видання доповнене допоміжними покажчиками та фотоілюстраціями. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів. The bio-bibliographical index prepared to jubilee of the Doctor of Philological, professor of Department of the Ukrainian Language of Lesya Ukrainka Eastern European National University – Nataliia Mykolaivna Kostusiak. The scientist’s papers are presented in the bibliographic order, covering the period from 1992 tо 2018, biographical information and photos. Auxiliary indexes are added to the edition. The bibliographical description of the publications is compiled in accordance with the valid standards. The book is appointed to scholars, teachers, post-graduates, students.
Keywords: бібліографічні видання; bibliography; Костусяк Наталія Миколаївна; Kostusyak N. M.